Steunbetuiging Witboek aan slachtoffers en nabestaanden aanslag Parijs 13 november 2015

Stichting Witboek veroordeelt ten strengste de terreuraanslag van 13 november 2015 en betuigen steun aan het Franse volk, de gewonde personen bij de aanslag en condoleren de nabestaanden van de overleden personen.

Elke terroristische daad – ongeacht waar het gebeurt – is een klap voor de vrede en harmonie voor mensen overal op de aarde. Deze terroristische daden zijn niet slechts een aanval op de burgers van Frankrijk, maar vormen ook een aanval op de universele menselijke waarden  – die wij allemaal delen- en de menselijke solidariteit.

Terreur en Islam is niet te verenigen. Een terrorist kan geen moslim zijn, noch kan een ware moslim een terrorist zijn.

Namens Stichting Witboek

Bestuur en Vrijwilligers